[ Generalna
]
27 Mart, 2013 08:20
Dobro jutro,dan,sta vec kome....Ipak malo umori ovaj sneg,oprostite vi na planinama..Smisljam nacin kako odoleti smoru...za pocetak za klince topla cokolada a za nas kobajagi odrasle caj od maticnjaka,kazu on je za radost srca,onda pustiti bananamena{hit mog vremena},malo se nasmejati,pa malo opsovati sneg da sto pre ode,procitati nesto smesno[nikako pametno],odigrati uz mc hamera i tako starovremski...Za dorucak kacamak sa mlekom!Aj ljudi na zdravlje!Generalna
[ Generalna
]
26 Mart, 2013 15:24
vredno vrednije.....radosno radosnije....
GeneralnaDragi moji jedan veseli pozdrav za sve vas,evo i mene,zovem se Marija,mama sam jednog decaka,domacica,pijanista i profesor u muzickoj skoli,nadam se da cekam jos jedno detence i imam energije za ceo svet......Volela bih da podelim moja iskustva,recepte,ako imam neki savet ili resenje....Ono sto se meni cini je da svima nama samo treba malo srece i pravog decijeg rada,volela bih da vam pricam kako moj Vuk cim ustaje pocinje sa radom,radosno{slaze lego doduse ali nema veze},a bas to je ono sto zaboravili da je zivot dar i radost,podelimo poljubac i zagrljaj najblizima a ostalima podarimo osmeh...i naravno sve ce biti bolje...a ja zelim da vam poklonim recept za najbrzi zeciji kolac:400 gr.rendane sargarepe,3 jaja,2 solje brasna,2 solje smedjeg secera,solja ulja{moze malo manje]2 kasike kakaa,2 kasike dzema{a i ne mora}i 100gr cokolade,malo mleka i maslaca za glazuru.Umutite jaja,dodajte secer,brasno,ulje,kakao i pecite u podmazanom plehu,ubacite u hladnu rernu na 220 stepeni 25 minuta,vruce namazite dzemom i kad se malo prohladi premazite glazuru...Pa prijatno!
[ Generalna
]
24 Mart, 2013 20:30
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.